Mythica

Voor al je mythes en verhalen...:)
 
PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Aireolia: NPC

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gast
GastBerichtOnderwerp: Aireolia: NPC   wo jul 27, 2011 7:49 am

Heb je af en toe eens een bijpersonage nodig waar je geen volledige char van wil maken? (ik noem een ambtenaar of een slechterik of wachter of iets dergelijks) post deze dan hier. Als iemand de behoefte voelt deze wel tot een echte char te maken, dan mag dat natuurlijk, laat het dan ook hier weten!
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: Aireolia: NPC   wo jul 27, 2011 11:02 am

En als aftrap:

De verteller.

Deze verteller speelt de rol van spelleider: als het nodig is breekt hij in in het verhaal om een onverwachte wending te geven of iets dergelijks. Deze wending zal zoveel mogelijk overlegd te worden in het OOC-topic met de andere spelers, maar af en toe een verrassing vind ik ook wel leuk Wink Omdat deze verteller een NPC-character is, kun jij die dus ook spelen als je dat wil. Laat dat dan even weten in het OOC-topic en vertel mij even wat je ermee wilt, dan kun je ermee posten.

Ik hoop dat het zo duidelijk is, zo niet, dan hoor ik het graag Wink
Terug naar boven Ga naar beneden
Tsukiko

avatar

Rang : Bezeten Stuiterballetje
Aantal berichten : 2015
Registratiedatum : 29-04-11
Leeftijd : 28
Woonplaats : Eindhoven/Hengelo (ov)

BerichtOnderwerp: Re: Aireolia: NPC   wo aug 10, 2011 7:48 pm

Naam: John Rider
Geslacht: Mannelijk
Ras: Menselijk
Leeftijd : 56
Uiterlijk: John zijn huid is bijna inkt zwart, met hier en daar een groot litteken. Ook zijn haar is dan zwart en zijn ogen donkerbruin. Het kroezige haar is voor het gemak in dreadlocks gedraaid, die hij meestal los draagt maar soms ook in een staart. Op het schip van de Striders loopt hij meestal rond in een losse broek tot net over de knieën en een typische piraten hoed. Buiten het schip kan hij zich heel netjes kleden, maar dit komt niet vaak meer voor.
Karakter: John is een zorgzame man, ergens bijna de papa van de Striders. Hij helpt iedereen die hulp nodig heeft en zoekt vaak naar nieuwe mensen die zich bij hun kunnen aansluiten. Hij is niet iemand die geschikt is voor een vaste relatie, hij houd van vrouwen en veel vrouwen houden van hem, maar binden doet hij niet, en dat vragen de meeste vrouwen dan ook niet van hem.
Achtergrond: De Riders zijn al een tijdje de bloedlijn die zorgen voor de kapitein van het schip van de Striders. Striders zijn over het algemeen vrijheidstrijders maar er moet toch iemand zorgen dat alles in rechte banen word geleid. John is de tweede zoon van de laatste kapitein, hierdoor werd zijn titel doorgespeeld aan zijn oudere broer Garth. John, is echter wel Garth zijn trouwe rechterhand. In tegenstelling tot zijn oudere broer Garth heeft hij zelf geen kinderen. Garth’s dochters en zonen zijn sterke en zelfstandige kinderen geworden, en toen Garth bericht kreeg van een kind die ze wilde verstoppen bij de Striders vond de kapitein het een goed idee om deze bij de zorgzame doch (vermoedelijk) kinderloze John te plaatsen. Hij nam Stan onder zijn hoede en zorgde voor de jongen als een van zijn eigen, de twee lijken alleen op elkaar betreffende haar en kledingstijl. Verder niet.

Opmerkelijk: Niet veel, lieve man met een groot hart. Waarschijnlijk heeft hij nog wel een stuk of 10 kinderen naast Stan, die wel van zijn bloed zijn. Maar geen van de moeders zal het toegeven, zelfs al is het kindje erg donker in verhouding tot zijn of haar ouders.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://tsukiko-chan09.deviantart.com/
Emena
Admin
avatar

Rang : Theeverslaafde kwetterelf
Aantal berichten : 2116
Registratiedatum : 04-03-11
Leeftijd : 26
Woonplaats : Best

BerichtOnderwerp: Re: Aireolia: NPC   zo jan 08, 2012 1:03 pm

Naam: Floretta
Geslacht: Vrouwelijk
Ras: Menselijk
Leeftijd: eind dertig/begin veertig

Uiterlijk: (Nog niet vastgesteld)
Karakter: Zakenvrouw, wanneer nodig poeslief, maar ze deinst er ook niet voor terug om streng te zijn. Met harde hand. Manipulatief aangelegd.
(Voel je vrij om aan te vullen)

Achtergrond: Niet veel van bekend, het enige wat men weet is dat ze momenteel een goede duit verdient met haar bordeel. Er gaan verschillende verhalen rond over hoe ze begonnen is, sommigen zeggen dat ze eerst zelf in een bordeel werkte en zich wegens een te laag loon heeft afgesplitst en voor zichzelf is begonnen. Anderen zeggen dat ze op vrij jonge leeftijd is begonnen haar zusjes 'uit te lenen' aan jongetjes uit de buurt. Het maakt Floretta weinig uit wat er over haar verteld wordt, zolang de klanten maar binnenstromen.
Veel van haar meisjes komen van de straat, door ze op te vangen en te verzorgen heeft Floretta ze langzaam in het werk laten rollen, net als bij de meisjes die aan haar verkocht worden. Ze zal nooit een van haar meiden dwingen iets te doen wat tegen hun wil is, echter, op het schuldgevoel inspelen is haar niet vreemd.
Wat men ook weet, of anders snel genoeg achter komt, is dat werkneemsters van haar niet zomaar weg kunnen gaan. Ze heeft genoeg mannetjes in de straten rondlopen om haar verloren schaapjes terug te halen. Hoe vaker iemand weg probeert te gaan, hoe minder vriendelijk ze wordt. En als ze het echt gehad heeft, kun ja maar beter zorgen dat je ver weg bent voor ze je vind, als je nog wilt blijven leven tenminste.
Er is maar een mogelijkheid om bij haar weg te komen zonder problemen: zwanger worden. Ze heeft het niet op kinderen en meisjes die zwanger zijn kosten teveel geld om te verzorgen. Dat is ook de reden waarom iedereen in haar huis dagelijks een zeker kopje thee krijgt, sommigen weten wat erin zit, anderen niet.

Opmerkelijkheden: (nog geen bekend)
Terug naar boven Ga naar beneden
http://mythica.actieforum.com
Lisora

avatar

Aantal berichten : 2666
Registratiedatum : 07-03-11
Leeftijd : 24
Woonplaats : Drenthe

BerichtOnderwerp: Re: Aireolia: NPC   zo jan 08, 2012 7:23 pm

Naam: Lyerod
Geslacht: man
Leeftijd: rond de 40

Lyerod was vroeger de hoofdtrainer van de drakenrijders. hij hield van een strenge hand en wanneer er niet geluisterd werd deinsde hij niet terug om te straffen. dit zou zowel voor de rijder als de draak gelden.
Echter nadat Lunara het niet met hem eens was een draak vrijliet en zelf vluchtte is hij een rang achteruit gegaan. er is nu een nieuwe hoofdmeester al komt dat deels ook omdat hij door zijn ernstige verwondingen die de draak bij hem achter liet in het begin niet verder kon met de trainingen.
Momenteel hij hij dan ook verminkt bij voornamelijk zijn gezicht en heeft hij een hekel aan Lunara en de draak die hij beide koste wat het kost terug wil pakken.
Gelukkig voor hem staat de koning aan zijn kant en zijn beide dus ook gezocht.

Lyerod loopt altijd rond met twee hulpjes Huen en Dagar.

Dagar was erbij toen Lunara ontsnapte en is zelf ook gewond geraakt, echter wel minder dan Lyerod.
Huen is er later bij gekomen. beide hulpen zijn ook npc en tussen de 30 en de 40 jaar.alle drie de rollen zijn zelf verder in te vullen, ze mogen gedood worden, het overleven, overgenomen worden als vast personage enz.

__________________________________________________
~Shadow, Rust in vrede rose
(2008 / 19:50, 15-05-2011)
Elfje
Terug naar boven Ga naar beneden
Alina
Moderator
avatar

Rang : Centre of the Umbriverse
Aantal berichten : 2503
Registratiedatum : 04-03-11
Leeftijd : 28
Woonplaats : Halsteren

BerichtOnderwerp: Re: Aireolia: NPC   zo jan 08, 2012 11:42 pm

Naam: ???
Bijnaam: De Kapitein
Beroep: Rebellenleider
Leeftijd: 36
Uiterlijk: Lang, dreigend, donker haar, strenge blik, betrekkelijk eenvoudige kleren die echter wel zijn status weergeven en gezag uitstralen.

De Rebellenleider is een man waar maar weinig over bekend is bij zijn tegenstanders. Hij is een tactisch genie, een meedogenloze zwaardvechter en een liefhebber van sterke brandewijn.
Tevens is hij zelden hartelijk en heeft hij zelden behoefte aan gezelschap. Hij houdt van een rondje knokken en kent geen genade voor zij die hem verraden.


Meer aanvullende informatie is welkom van iedereen Engel

__________________________________________________
Dag 1: Naar meeting van Elrond geweest. Was de knapste daar. Ging er in een dronken bui mee akkoord dat ik een stel kleine mannetjes naar Mordor zou volgen om een gouden ring - duidelijk namaak - in een vulkaan te gooien. Enorme kater.

~L~
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Aireolia: NPC   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Aireolia: NPC
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Mythica :: RPG's :: Open RPG's :: Aireolia-
Ga naar: