Mythica

Voor al je mythes en verhalen...:)
 
PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Aireolia: Personages

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gast
GastBerichtOnderwerp: Aireolia: Personages   zo jul 24, 2011 3:20 pm

Post hier je karakters! Ik zal er zelf zo snel mogelijk ook eentje posten, maar beginnen mag altijd Wink Ik wacht even af welke personages jullie verzinnen, dan voeg ik er zelf ook een of twee toe om de verschillende groepen goed in het verhaal op te nemen. Tot nu toe stel ik nog geen limieten qua aantallen karakters, we zien wel hoe het gaat of dat nodig is of niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Faolan

avatar

Rang : Grammatica Weerwolf
Aantal berichten : 1100
Registratiedatum : 23-03-11
Leeftijd : 27
Woonplaats : Weert

BerichtOnderwerp: Re: Aireolia: Personages   zo jul 24, 2011 6:12 pm

Naam: Senerum
Ras: Gouden draak
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 25

Uiterlijk:
Spoiler:
 

Partner: Geen
Familie: Geen

Karakter: Achterdochtig, opvliegerig, agressief, jaloers, roekeloos, stiekem onzeker, claustrofobisch, loyaal, een goede vriend om te hebben, maar een moeilijke om te krijgen, beschermend, verlangd naar liefde, maar weet niet hoe hij dit moet krijgen.

Achtergrond: Senerum is opgegroeid rondom mensen en is niet altijd even goed behandeld. Hij heeft het grootste deel van zijn kinderjaren doorgebracht in een stalen kooi van handelslieden. Op de zwarte markt ging hij van de ene eigenaar naar de andere en zo ook van het ene schip naar het andere en nooit had hij het naar zijn zin. Omdat om de markt een heleboel mensen komen heeft hij redelijk vroeg de mensentaal geleerd en toen hij eenmaal vuur kon spuwen, hield hij dit geheim totdat zijn toenmalige eigenaren sliepen. Hij brandde zijn ketens door en opende het slot van zijn kooi ook op deze manier. Eindelijk kon hij zijn vleugels uitslaan en wegvliegen. Nouja...dit bleek net iets moeilijk dan gedacht en hij heeft hierdoor het grootste deel van de nacht moeten lopen, totdat hij in een groot weiland terecht kwam waar hij kon oefenen. Vliegen vindt hij heerlijk en hij geniet van zijn vrijheid hoog in de lucht. Tegenwoordig leeft hij aan de rand van het grootste luchtschip en wordt hij niet zo vaak gestoord. Men heeft hem nog niet getraind met een rijder, maar misschien komt dit binnenkort nog.

Opmerkelijkheden: Heeft nog geen rijder en is een van de weinige gouden draken. Hij heeft een erg sterk pantser van drakenschubben waar alleen andere draken, wapens gemaakt van draken of magische wapens iets tegen uithalen. Ook is hij redelijk goed opgewassen tegen de meeste magie.


Laatst aangepast door Faolan op di jul 26, 2011 12:52 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Tsukiko

avatar

Rang : Bezeten Stuiterballetje
Aantal berichten : 2015
Registratiedatum : 29-04-11
Leeftijd : 28
Woonplaats : Eindhoven/Hengelo (ov)

BerichtOnderwerp: Re: Aireolia: Personages   zo jul 24, 2011 6:55 pm

Naam: Stan Rider.
Ras: Menselijk luchtpiraat. (begift met luchtmagie)
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 22

Lengte: 1,77
Uiterlijk : : Stan heeft een slungelig gestalte, en dat doet lijken dat hij erg lang is, ook al valt dat wel mee. Hij is erg slank gebouwd en ook al lijkt hij altijd aan het eten te zijn, wordt hij er niet dikker op. Hierdoor tekenen zijn ribben duidelijk af op zijn borstkas maar hij heeft ook een nette sixpack er onder.
Zijn huid heeft bijna de zelfde kleur als zijn lichtbruine haar doordat hij altijd buiten is en veelal weinig kleding aan heeft. Zijn haar zit vast in een dikke staart van dreadlocks, hier en daar hangt er een dikke houten kraal in, en bij elk van deze kralen heeft hij een spannend verhaal.


Karakter: Stan is onverantwoord, roekeloos en losbandig, oftewel iemand waar je totaal niet van op aan kan in het dagelijkse leven. Hij gaat zijn eigen weg en als dat je niet zint heb je pech. Hij lijkt altijd vrolijk te zijn, waardoor zijn gezicht is getekend met een permanente ondeugende glimlach. Zijn leven draait om lol, zolang hij het naar zijn zin heeft is het goed. Hij vind het dan ook niet erg om andere mensen te kwetsen om zijn lolletje te krijgen. Ookal is het ook wel leuk om deze lol te delen met anderen, ondeugende kattenkwaad met vrienden uithalen is dan ook zijn favoriete bezigheid. Zijn favoriete doelwitten zijn mensen in hoge plaatsen, mensen die zich beter lijken te voelen dan anderen en mensen die andere onnodig kleineren. Stan zelf verdedigt namelijk wel de mensen die gelijk aan hem zijn of het moeilijker hebben.
Als vriend kun je op Stan dan ook vertrouwen. Hij is iemand die altijd voor je klaar zal staan (al is dat op zijn manier) en voor je door het vuur zal gaan. Kosten wat het kost. En ookal hij regelmatig in moeilijkheid komt, zijn glimlach verdwijnt nooit.

Achtergrond: Je zou het op zijn gedrag niet zeggen, maar Stan is de zoon van een van de hoogstaande vrouwen in de raad. Tegenwoordig tenminste. Toen ze Stan kreeg waren haar ouders beide leden van de raad. Als dochter van die twee waren er dan ook veel verwachtingen. Dat ze als 20 jarig meisje losbandig leefde en nogal eens met verkeerde mannen in bed kroop was dan ook uit den boze. Zo’n levensstijl ook dan ook tot maar een ding leiden. Ze werd onbedoeld zwanger. Om de toekomst te krijgen die haar ouders voor haar wilden kon ze het kind natuurlijk niet houden, en zo kwam het dat ze Stan mee gaf aan iemand van de Lucht Piraten. Ze wist niet aan wie ze hem had meegegeven en Stan draagt dan ook de achternaam van de man die hem toen had meegenomen.
John Rider heeft Stan dan ook als zijn zoon opgevoed. Het was niet een man die lang bij een zelfde vrouw kon blijven, maar als hij geen tijd had voor Stan gaf hij de jongen aan een van zijn goede vriendinnen mee.
John Rider behoord tot de piraten die onder de naam “Striders.” Ze bezitten een schip wat hun middelpunt is, en deze bevind zich meestal ergens vrij dicht bij de grond, om niet in de weg gevonden te worden. Het schip is nooit een dag op de zelfde plek, dus alleen leden kunnen het terug vinden, omdat die weten waar ze moeten zijn. Maar dat is maar een middelpunt van de piraten, veelal bewegen ze zich tussen de gewone groeperingen, sommige hebben zelfs een gewone baan. Stan zelf leeft voornamelijk op het schip van de Striders. Hij is namelijk een van de vele mensen die het schip in de lucht houd. De Striders kun je bijna bestempelen als vrijheid strijders of politieke activisten. Ze willen vrij leven, zonder de regeltjes. Het is daardoor ook niet vreemd dat vele van hen begift zijn met magie. Om deze vrij te kunnen gebruiken zoals zijzelf willen. Het zijn dan ook geen moordenaars. Bijna elk lid van de Striders heeft wel een goed hart. Hun “Misdaden” bestaan voornamelijk uit het bestelen en oplichten van mensen.
Omdat het schip vlak bij de grond verblijft hebben ze ook veel meer contact met de grond bewoners dan de grote schepen. Hierdoor krijgen ze regelmatig aparte verse vruchten van de bodem, maar ook andere stoffen die handig kunnen zijn.
Stan heeft zijn jeugd altijd als prettig beschouwd en nooit veel problemen gehad, tenminste als je het achternaa gezeten worden door de mensen die ze bestolen, het is zelfs wel eens zo ernstig geweest dat hij een groep draken en luchtstrijders achter zich aangehad heeft. Maar uiteindelijk is toch niets te gek voor Stan.

Hobbies: Stan heeft een klein eenpersoons scheepje, deze heeft hij zelf gebouwd. Verder is Stan altijd bezig met nieuwe dingen te bedenken, de meeste die in verband staan met zijn magie. Omdat de Striders geheel voor zichzelf zorgen heeft hij van jongs af aan geleerd hoe dingen gebouwd en gerepareerd moesten worden. Vanuit deze kennis is hij gaan experimenteren. Zijn grootste droom is om een stel vleugels voor mensen te maken zodat hij snel en wendbaar kan zijn als draken.
Daarnaast maakt hij allemaal wapens en spullen om zichzelf te kunnen verdedigen, meestal zijn ze niet dodelijk maar wel knap vervelend.

Opmerkelijkheden: Stan’s moeder is vrij bekend bij alle schepen. En hij lijkt kwa gezicht verbazingwekkend veel op haar. Daardoor hebben mensen regelmatig het idee dat hij hun bekent voor komt. Maar aangezien hij zelf zijn moeder niet weet dat zei zijn moeder is snapt hij nooit waar ze het over hebben.Laatst aangepast door Tsukiko op zo jul 31, 2011 7:54 pm; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
http://tsukiko-chan09.deviantart.com/
Lisora

avatar

Aantal berichten : 2666
Registratiedatum : 07-03-11
Leeftijd : 24
Woonplaats : Drenthe

BerichtOnderwerp: Re: Aireolia: Personages   zo jul 24, 2011 7:30 pmNaam: Lunara Soren
Ras: Afgekeurd drakenruiter
Geslacht: vrouwelijk
Leeftijd: 19

Lengte: 1.72
Uiterlijk :Lunara heeft lang golvend wit haar, haar lichtblauwe ogen lijken toch een lila achtige gloed te hebben. Haar huid is licht van kleur en qua bouw is ze erg slank. Vaak gaat ze ook schaars gekleed, een top stevig genoeg om als harnas te dienen en een korte rok die aan de zijkanten opengesplitst is verteld ongeveer wat ze aan heeft. om haar hals draagt ze altijd een choker met een maansteen erin en een mantel draagt ze om zichzelf warm te houden. Met laarzen aan haar voeten zijn ook die bekleed en daar houd het dan ook echt mee op.
Karakter: Lunara is altijd op de vlucht, toch is ze erg strijdlustig. ze is totaal niet bang om een stuk huid te tonen, echter zodra het gaat om intiemer worden is ze behoorlijk onzeker. Ze is omenteel aan het overleven maar ze zoekt nog altijd een weg om weer gewoon te kunnen leven.
Achtergrond: Ze was geboren om drakenruitster te worden, maar het bleek al snel dat dat niets zou gaan worden, ze was te zacht voor die grote wezens riepen ze. Haar tutoren bleven volhouden dat een draak met agressie en met macht getemd moest worden en dat weigerde Luna. Na nog een mislukte training met haar draak destijds heeft ze ervoor gezorgt dat het dier uit kon breken. Ze gunde hem zijn vrijheid en zelf zou ze wel iets anders met haar leven aangaan. Ze reisde een poos en vond in de bossen op de grond waar ze zichzelf wel naar moest verbannen een pegasus vastgebonden en verwond. Ze heeft voor het dier gezorgd alsof het haar eigen kind was en toen het dier er boven op kwam besloten ze samen verder te reizen, nu ook weer in de lucht.
Opmerkelijkheden: Lunara bezit een speciale soort van maan magie, Met een volle maan kan ze in haar handen een soort licht oproepen via de maan die bepaalde wonden kan genezen en je kan reinigen van gif. Echter werkt deze magie alleen met volle maan en waneer de maan wel aan de hemel staat maar hij niet vol is zie je wel het licht als ze het oproept maar werken de helende gavens niet. overdag is er helemaal niets te zien van haar gave. Naast het helende gedeelte van haar gave wil het licht die ze met een maan kan oproepen nog wel eens temmend werken op andere wezens. Dit si niet onder een dwangspreuk maar eerder door het rustgevende wat het licht uitstraald en de kleine dreigende vonken die ontspringen wanneer het rustgevende niet werkt. Echter heeft Lunara zelf niet door wat het licht doet.
Naast dat alles heeft ze wel geleerd een zwaard te hanteren, maar ze is niet beter dan een gemiddelde zwaardvechter, echter is ze wel lichtvoetig en lenig wat haar wel weer een klein voordeel kan geven.


----


Naam: Mearin
Ras: Pegasus
Geslacht: vrouwelijk
Leeftijd: 7

Stokmaat: 1.74
Uiterlijk : Ze is een witte pegasus, haar bouw heeft iets wat weg van die van een andalusiër. Verder heeft ze grote veren vleugels en donker paarse ogen als valt dat alleen op wanneer het licht in haar ogen schijnt.
Achtergrond: Na op de vlucht te zijn gegaan voor piraten handelaren en andere wezens uit de lucht die het op haar hadden voorzien raakte ze verstrikt tussen de takken op de grond. Daar hebben enkele wezens haar gevonden die daar zelf ook woonden en misbruik van haar gemaakt door bloed af te tappen, lokken van haar manen, veren uit haar vleugels en delen van haar hoef af te nemen enzovoort. Zo nu en dan kwamen die wezens terug om meer te halen tot op een dag een ander wezen haar vond, Lunara. Zij behandelde haar anders en verzorgde haar. Uit dank is ze haar nu trouw en zorgt ze ervoor dat Luna ook terug kan naar de lucht wereld en is ze zelf ook veiliger voor handelaren dan voorheen.
Opmerkelijkheden: Ze is een normale pegasus, goed gebouwd met alles erop en eraan. Echter door de jacht op haar soort die door sommige gehouden word zijn ze al met minder dan voorheen, in elk geval minder volbloeden zoals zij. Ze bezit magische gavens die ze zelf echter niet kan gebruiken. ze kan vliegen door haar vleugels maar de rest van haar magie zit in haar verborgen. Er kan mee gewerkt worden als het van haar word afgenomen al zit ze daar zelf natuurlijk niet meer op te wachten.

__________________________________________________
~Shadow, Rust in vrede rose
(2008 / 19:50, 15-05-2011)
Elfje


Laatst aangepast door Lisora op za jan 07, 2012 9:46 pm; in totaal 5 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Frederica

avatar

Rang : Nothing dangerous, yet.
Aantal berichten : 888
Registratiedatum : 07-03-11
Leeftijd : 25
Woonplaats : Rotterdam

BerichtOnderwerp: Re: Aireolia: Personages   zo jul 24, 2011 8:03 pm

Volledige naam: Serena Knight
Leeftijd: 21
Ras: Mens
Taak: Luchtpiraat, tweede luchtkaptein van het schip 'The Axis II', onderhand gepromoot tot leider van de 'Silver Thorns'
Geslacht: Vrouwelijk
Lengte: 1m73
Uiterlijk:
Spoiler:
 
Karakter/achtergrond: Serena is een jonge ondeugende vrouw, altijd opzoek naar de grens, om er overheen te gaan. Haar 'motto' is, dat je álles eens uitgeprobeerd moet hebben. Ze hangt meestal met oudere mensen rond. Ze drinkt ze af en toe sterke drank, waar ze zeer goed tegen kan. Serena heeft veel meegemaakt, ze woonde vroeger samen met haar beiden ouders, tot haar vader overleed aan een of andere dodelijke ziekte, Serena was toen nog maar 10 jaar oud. Een maand later ontmoette haar moeder een nieuwe man die al een zoon had uit een vorige relatie, Drake. Haar moeders nieuwe vriend en zijn zoon trokken bij hen in en vormden een nieuw gezin. Serena mocht de zoon van moeders nieuwe vriend en vond het leuk om er een broer bij te hebben. Toen ze 12 was viel ‘The Sphere’ bij hen binnen, een groep luchtpiraten die al hun bezittingen in nam. Serena wist zich te verstoppen in een kast en zag hoe haar ouders vermoord werden. Later vonden ze haar en haar broer toch en namen hen mee. Serena verzette zich ruw tegen de moordenaars van haar ouders en vertikte het om zich bij hun aan te sluiten, in tegenstelling tot haar broer. Ze werd gevangen genomen en gebruikt als een slaaf.
Rond haar zeventiende wist ze van het schip af te komen en sloot ze zich aan bij een groep luchtpiraten genaamt 'Axis Hetalia', om wraak te nemen op de piraten die haar ouders hadden vermoord. Sinds de dag van vandaag bevind ze zich daar. Drake heeft ze nooit terug gevonden, en ze heeft ook nooit begrepen waarom hij overgelopen was naar ‘The Sphere’. Ze kan hem niet luchten en zou hem het liefst van een klif duwen. Serena wil voor zichzelf altijd de beste zijn en heeft moeite met nieuwelingen te accepteren. Ze is altijd de laatste die de belangerijke dingen te horen krijgt, wat haar soms frustreerd. Ook is ze erg dominant, en houdt van macht, zowel over zichzelf als over anderen. Maar ondanks alles is ze nog altijd roekeloos.


Laatst aangepast door Frederica op do feb 16, 2012 9:06 pm; in totaal 7 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
SinRaven

avatar

Rang : Verdwaald
Aantal berichten : 269
Registratiedatum : 01-05-11
Leeftijd : 27
Woonplaats : Roosendaal

BerichtOnderwerp: Re: Aireolia: Personages   ma jul 25, 2011 2:34 pm

Naam: Tali Estelle Val
Leeftijd: 34
Ras: Half mens en half elfachtig wezen
Geslacht: Vrouw
Beroep: Luchtpiraat-Kapitein van het schip, de 'Thorned Beauty', en leider van haar 'Roses',

Uiterlijk:
Omdat ze voor de helft een elfachtig wezen is, bezit Tali een apart uiterlijk. Haar huid heeft een paarsachtige kleur en haar ogen zijn zilver. Haar haar is heel licht blond, bijna wit, en ze bezit puntige oren. Verder heeft ze een normaal, menselijk lichaam en kan ze zelfs als een prachtige vrouw worden gezien. Ze heeft immers een knap gezicht en mooie rondingen. Ze bezit echter wel diverse litekens op haar lichaam. Onder haar rechteroog zit een groot litteken en ze mist ook de helft van haar linkeroor. Ook heeft ze diverse plaatsen op haar lichaam getattoeërd met tribalachtige tekens.
Ze kleed zich vaak schaars en sexy, maar bedekt haar gezicht met een sjaal die ze alleen afdoet bij mensen die ze vertrouwd.
Spoiler:
 

Karakter:
Tali is een dominante vrouw met een sterke persoonlijkheid. Ze gebruikt haar sex-appeal in haar voordeel en is ook niet bang een vleugje sarcasme te gebruiken. Tali is echter wel kalm en zal nooit zomaar kwaad tegen iemand uitvallen. Als ze kwaad is zorgt ze dat ze door middel van manipulatie haar zin krijgt. Ze is een feminist in hart en ziel en heeft zelfs een hekel aan mannen, maar dat weerhoudt haar niet om ze te gebruiken.
Onder het masker van deze femme fatale zit toch een beetje een onzekere vrouw, maar die kant van haar zal ze nooit zomaar tonen. Ze kan wel aardig toen tegen mensen die dicht bij haar staan en kan best een goede vriendin zijn waar je mee kan lachen.

Achtergrond:
Tali's moeder was een natuurwezen die haar weg naar Aireolia had gevonden toen ze een handelaar tegenkwam; Tali's vader. De twee werden gauw verliefd en kregen Tali. Haar vader liet Tali en haar moeder echter in de steek toen hij er achterkwam dat vreemde wezens in zijn buurt de handel niet goed liet verlopen.
Met zijn tweetjes hadden de vrouwen een hard leven, ze werden immers vaak gediscrimineerd. Omdat ze nergens welkom waren sloten ze zich aan bij een stel luchtpiraten. Dit leven was echter te gevaarlijk voor Tali's moeder, ze stierf immers vroeg in een luchtgevecht.
Al snel bleek dat Tali in haar eentje ook niet welkom was bij de piraten, niet alleen omdat ze er vreemd uitzag, maar ook omdat ze een vrouw was. Ze bleef echter sterk en werkte haar weg naar boven.
Toen de vorige kapitein stierf besloot ze het schip over te nemen, hiervoor moest ze echter wel duelleren met de eerste man van het schip. Ze overwon, mede dankzij haar sterke persoonlijkheid en wil om niet op te geven, en besloot alle mannen van het schip te evacueren. Ze begon hierna haar luchtpiraten-groep met enkel vrouwen, de 'Roses'. Ze zijn nu een gevaarlijke groep luchtpiraten die bij vele schepen worden gevreesd, niet alleen doordat ze een aggresieve groep zijn, maar juist omdat ze zo manipulatief zijn.

Talenten:
Tali kan magie gebruiken, maar kan nog niet veel meer dan een luchtschip besturen. Ze is echter wel goed met wapens en is een sterke vrouw.


Laatst aangepast door SinRaven op vr aug 12, 2011 3:34 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: Aireolia: Personages   ma jul 25, 2011 3:42 pm
Naam: Naqini {Naa • kiej • nie}
Ras: Veneficae Aeris, oftewel luchtheks
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 21 heksenjaren {dit is ongeveer 211 mensenjaren}

Lengte: 1.78 m {gemiddelde lengte voor een luchtheks}
Lichaamsbouw: slank/tenger {weegt bijna niets zodat ze kan blijven zweven}
Kleur haar: 'Strawberry' blond haar
Kleur ogen: goud
Kleding: meestal lange gewaden of jurken gemaakt van een speciale stof genaamd Ilidë {een soort dun zijden} of bij erg warm weer een kortere japon van dezelfde stof.

Familie: alle andere luchtheksen, onderling zijn het zussen {zelf spreken zij van zusters}
Partner: geen

Karakter: Naqini is net als de wind: zacht, kalm, onvoorspelbaar en soms ineens wild. Ze is vriendelijk en draagt een warm hart toe aan alles wat groeit en bloeit. Als ze nieuwe heksen lessen probeert te leren, lijkt ze al het geduld van de wereld te hebben. Maar vergis je niet, want deze heks heeft ook een keerzijde. Ondanks haar zachtaardige karakter, moeten Naqini's vijanden erg oppassen voor haar duistere zijde. Dit is werkelijk een zijde die haar de titel 'heks' laat verdienen..

Achtergrond: Naqini is, net als haar zusters, opgegroeid tussen de wolken. Hier woont ze nu nog steeds. De meeste dagen is ze bezig als lerares en leert ze nieuwe heksen, de leefwijze van de Veneficae Aeris. Daarnaast speelt ze tijdelijk de rol als oudste van de clan nu de vorige leidster van de luchtheksen nog maar pas geleden gestorven is. Een nieuwe leider wordt nog gekozen.

Informatie over de Veneficae Aeris:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Emena
Admin
avatar

Rang : Theeverslaafde kwetterelf
Aantal berichten : 2116
Registratiedatum : 04-03-11
Leeftijd : 26
Woonplaats : Best

BerichtOnderwerp: Re: Aireolia: Personages   di jul 26, 2011 9:59 pm

Naam: Cyan Níde
Ras: Mens
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 20

Uiterlijk: Ze is van een gemiddelde lengte en vrij mager, tegen het ongezonde aan, toch zorgt ze er wel voor om genoeg te eten om op conditie te blijven. Daar ze hele dagen buiten is, is haar huid zongebruind, maar van nature ookal wat donkerder. Haar haar is donker, tussen donkerbruin en zwart in, haar ogen zijn groenbruin. Wat ze draagt is afhankelijk van wat ze te pakken kan krijgen, veelal is het een simpele japon die pas vervangen wordt tegen de tijd dat er bijna niets meer van over is. Ook een mantel hoort tot haar normale kledingdracht.

Status: op zichzelf
Partner: geen
Familie: hier en daar verspreid

Karakter: Cyan is gewend op zichzelf te zijn en voor haar eigen kostje te zorgen. Ze is een typetje van eigen wensen eerst, al kan ze wel aardig zijn. Enkel als het haar uitkomt natuurlijk. Toch is ze weer niet de persoon die een ander zomaar zal laten sterven, maar ze zal zichzelf niet gauw opofferen in andermans plaats. Verder is ze erg geniepig en manipulatief ingesteld en zal ze geen kans voorbij laten gaan om zelf ergens een voordeel uit te halen. Natuurlijk heeft haar levensstijl er ook toe geleid dat ze snel, slim en handig is.

Achtergrond: Cyan leeft al sinds ze jong is op straat, of beter gezegd op een luchtschip maar zonder dat ze een vaste verblijfplaats heeft. Hier en daar heeft ze een plek waar ze regelmatig overnacht, maar uit veiligheidsoverwegingen wisselt het geregeld. Haar familie is erg arm, altijd al geweest en er is niet echt het vooruitzicht dat het gaat veranderen. Cyan heeft geleerd te doe n wat nodig is om te overleven, hier en daar steelt ze wat, af en toe bedelt ze en als ze er zin in heeft gebruikt ze ook andere middelen om aan geld en voedsel te komen. Je kunt haar het best zien als een soort van verstekeling die zic goed verstopt weet te houden zodat ze niet van het schip gekeild wordt.

Bijzonderheden: Het bijzondere aan Cyan is dat ze geen bijzonderheden heeft. Ze heeft geen verre familie die toevallig rijk blijkt te zijn. Ze heeft geen enkele band met magische wezens. Ze verblijft niet eens op het schip van de koning. Ze spreekt slechts de taal waarmee ze is opgegroeid, heeft door omstandigheden de basis van lezen en schrijven geleerd, maar is er geen ster in. Haar jeugd was dan wel armoedig, maar niet verschrikkelijk. Ze heeft geen vaste weldoener en is nooit geadopteerd geweest door een of andere hoge pief of rare kwast. Ze is niet abnormaal mooi of lelijk. Ze heeft met wapens leren omgaan en weet zichzelf te verdedigen, maar maakt geregeld fouten die haar duur komen te staan. Ze is gewoon wie ze is en dat is alles wat er te zeggen valt.

afbeelding onder voorbehoud, gezien haar eigen proprties iets meer in balans zijn (niet zo'n opvallende voorgevel)
Spoiler:
 


Laatst aangepast door Emena op di jan 17, 2012 11:37 pm; in totaal 4 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
http://mythica.actieforum.com
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: Aireolia: Personages   wo jul 27, 2011 3:08 pm

-


Laatst aangepast door Francesca op do aug 18, 2011 8:52 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Alina
Moderator
avatar

Rang : Centre of the Umbriverse
Aantal berichten : 2503
Registratiedatum : 04-03-11
Leeftijd : 28
Woonplaats : Halsteren

BerichtOnderwerp: Re: Aireolia: Personages   do jul 28, 2011 9:57 pm

Naam: Arion O’Toole


Ras: Mens met een sporadisch deeltje magiër
Beroep: Manusje van alles, luchtschipmonteur in opleiding
Geslacht: Man
Leeftijd: 22
Lengte: 1,82
Haar: bruin
Ogen: blauwgrijs

Uiterlijk: Bruin krullend haar, vaak verscholen onder zijn pet, slungelige bouw met beginnende spieren in zijn armen, gaat vaak gekleed in een eenvoudig hemd met opgerolde mouwen, en daarover een opgelapte tuinbroek. Hij is bepaald geen droomprins met golvende blonde lokken, maar er is ook geen reden om hem te verdrijven naar de duistere realmen der lelijkheid.
Status: oliepeil, check, drijfvermogen, check…
Partner: zijn schoonmoeder was waarschijnlijk onvruchtbaar.
Familie: Zit op een ander luchtschip.


Karakter: Arion is een vrij onopvallende jongen en niet bijzonder opstandig of bijzonder slaafs. Gewoon een jongen die als schoolvoorbeeld van Jan Doorsnee kan dienen. Af en toe wil hij weleens een slechte dag hebben, maar hij is van nature goedlachs, hardwerkend en hulpvaardig. Wel kan hij enorm koppig en driftig zijn, bij vlagen, of overemotioneel.

Achtergrond: Arion is een van de vele kinderen van een hardwerkend arbeidersgezin. Zijn vader is pottenbakker en zijn moeder werkt in een manufactuur aan machines en automatische weefgetouwen om kleding op grote schaal te produceren. Arion begon vijf jaar geleden aan een opleiding om monteur te worden, daarvoor werkte hij hard om het geld voor de opleiding bij elkaar te krijgen.


Opmerkelijkheden/Talenten/ Bijzonderheden: Arion heeft dankzij zijn piezeltje magiërbloed één gave: Hij gloeit op in het donker. Hij kan deze gave niet aan of uitzetten naar behoefte, maar overdag is er niets van zichtbaar.


Laatst aangepast door Alina op za jan 07, 2012 11:38 pm; in totaal 4 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Inanna

avatar

Aantal berichten : 33
Registratiedatum : 25-07-11

BerichtOnderwerp: Re: Aireolia: Personages   vr jul 29, 2011 7:02 pm

Naam: Imogen
Ras: Waarschijnlijk mens
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: Begin 20

Uiterlijk:
Het eerste dat opvalt aan Imogen is de doek die om haar ogen gebonden is. Ze is al zo lang ze zich kan herinneren blind. Haar ogen zelf zijn een wolkachtig wit, maar ze geeft er de voorkeur aan ze te bedekken. Ze heeft een hoekig, scherp gezicht, met lippen die vaak tot een koppige streep getrokken zijn. Haar steile, volle haar heeft de kleur van de hemel voor een donderstorm losbreekt. Ze is lang en wat aan de magere kant, maar is lenig en elegant waardoor ze niet slungelig overkomt. Haar huid is bleek en ietwat grauwig. Ze draagt lichte gewaden die in de wind als mist om haar lichaam draaien. Eigenlijk draagt ze alleen maar grijs, wat ervoor zorgt dat ze in combinatie met de rest van haar voorkomen soms haast verdwijnt tegen de achtergrond van een betrokken lucht.

Karakter:
Imogen is meestal de kalmheid zelve. Ze lijkt geen angst te kennen en is voor alles in, en het uithalen van gekke stunts lijkt zowat het enige te zijn waar ze echt plezier in heeft. Ze heeft introverte buien, waarin ze veel bezig is met haar afkomst en de magie die ze heeft. Op andere dagen houdt ze niet op met praten. Ze is erg gehecht aan het schip en de mensen die ze heeft leren kennen, omdat dat eigenlijk alles is dat ze kent. Ze zal dan ook ver gaan om de Striders en hun schip te beschermen. Dat ze eigenlijk niet meer dan piraten zijn deert haar niet, hoewel ze zelf niet geïnteresseerd lijkt te zijn in een misdadig leven.
Imogen herinnert zich niets van voor ze op het schip van de Striders crashte. Dit is een belangrijk thema in haar leven. Hoewel ze er niet veel over praat, hoopt ze er ooit achter te komen wie ze nou eigenlijk is, en waarom ze hier beland is.

Achtergrond:
Er is erg weinig over Imogen bekend: zelfs haar naam is een verzinsel van haarzelf. Een paar weken geleden stak er ineens vanuit het niets een heftige storm op boven het centrale schip van de Striders. Tijdens die storm belandde er iets met een grote klap op het schip. Direct daarna trok de storm op. Imogen lag bewusteloos op het dek. Toen één van de piraten haar schouder pakte, ging er van haar lichaam uit ineens een sterke windstoot naar de man. Toen de piraten beseften dat ze windmagie bezat, en zeer zinvolle macht op een luchtschip, lieten ze haar rustig bekomen en hebben ze haar geholpen om fysiek weer te herstellen. Ze wist niets meer van wie ze was, waar ze vandaan kwam, of waarom ze precies op het schip geland was. De kapitein bood haar een plaats op het schip aan in ruil voor het inzetten van haar krachten. Imogen ging daar graag mee akkoord: toen dacht ze nog dat de oplossing van haar probleem simpel was en dat haar geheugen vanzelf terug zou komen. Helaas was het van beide kanten een teleurstelling: Imogen heeft haar geheugen tot op de dag van vandaag niet terug gekregen, en hoewel ze overduidelijk een machtige magiër is, heeft ze haar krachten amper onder controle. Het is vaak gevaarlijk voor het schip om haar in te zetten, en haar voortgang is tot nu toe moeizaam gegaan zonder mentor.

Bijzonderheden: Hoewel Imogen blind is, kan ze, zoals ze het zelf noemt, windlezen. Ze voelt aan de wind waar mensen zijn, hoe groot ze zijn, en hoe snel ze bewegen. Hetzelfde geldt voor objecten. Ze herkent mensen al snel aan de manier waarop ze lopen, praten, en ruiken. Sommige piraten vinden dat een beetje eng, maar als voordeel struikelt ze nergens over en kan ze zich redelijk goed redden. Binnen heeft ze hier meer problemen mee, dus ze is vaak buiten te vinden.

Terug naar boven Ga naar beneden
SinRaven

avatar

Rang : Verdwaald
Aantal berichten : 269
Registratiedatum : 01-05-11
Leeftijd : 27
Woonplaats : Roosendaal

BerichtOnderwerp: Re: Aireolia: Personages   ma aug 01, 2011 12:19 am


Naam: Emmanuel Allistair Mason
Leeftijd: 21
Ras: Mens
Geslacht: Man
Beroep: Korporaal bij de koninklijke bewaking van de oosterse vleugel van het koninklijk paleis.

Achtergrond:
Emmanuel Allistair Mason komt, net als zijn broer Matthew, uit de familie Mason, een familie met de traditie dat de mannen in de koninklijke bewaking terechtkomen. Zowel Emmanuel als Matthew hebben deze traditie voortgezet en zitten dus bij de koninklijke bewaking. Omdat je bij de familie Mason eervoller wordt behandelt als je een hogere rang hebt gehaald, speelt er een onderlinge strijd tussen de gebroeders Mason over wie de hoogste rang kan halen.
Emmanuel, als jongste broer, had hier meer moeite mee. Omdat hij jonger was dan Matthew, was hij overal tweede in. Dit zorgde voor grote jaloezie van Emmanuel jegens Matthew.
Rond zijn 18e, toen Emmanuel inmiddels twee jaar bij de koninklijke bewaking zat, ontmoette hij een bijzondere vrouw. Deze vrouw, Rosa Fleurett, was niet alleen een knappe, beleefde en aardige jongedame, ze was ook de dochter van Don Fleurett, een nobelman met veel invloeden op de koninklijke bewaking. Emmanuel, die niet alleen verliefd was, maar ook de mogelijkheid zag om makkelijk een hogere rang te halen, wist na vele maanden Rosa's hart te veroveren. Twee maanden later, toen Emmanuel net negentien was, trouwden ze. Niet veel later kreeg Emmanuel, dankzij de invloeden van Don Fleurett, een hogere titel. Dit laatste tot veel ongenoegen van Matthew.
Nu, twee jaar later, heeft Emmanuel nog steeds de zelfde titel die Don Fleurett hem gegund had. Hij zal nu meer moeite moeten doen om naar boven in de ladder te klimmen.

Karakter:
Emmanuel is een vrij luidruchtige man, maar eervolle man. Hij heeft grote dromen en dit verbergt hij niet. Hij schept graag op en doet zich groter voor dan dat hij is, maar onder de harde buitenkant zit een laf ventje. Emmanuel is dan wel een doorzetter en zal vaak een risico durven te nemen om zijn doelen te halen, maar als het grote gevaar voor hem staat dan zal hij bevriezen uit angst. Echter wanneer hij ziet dat zijn broer, Matthew, wel achter het gevaar durft te gaan, dan zal Emmanuel zijn broer achterna gaan en hopelijk zelfs vooruit gaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Frederica

avatar

Rang : Nothing dangerous, yet.
Aantal berichten : 888
Registratiedatum : 07-03-11
Leeftijd : 25
Woonplaats : Rotterdam

BerichtOnderwerp: Re: Aireolia: Personages   ma aug 01, 2011 12:21 am


Naam: Matthew Christopher Mason
Leeftijd: 24
Ras: Mens
Geslacht: Man
Beroep: Korporaal bij de koninklijke bewaking van de westerlijke vleugel van het koninklijk paleis. Niet bang om er mee te pronken.

Achtergrond: Matthew Christopher Mason komt, net als zijn broer Emmanuel, uit de familie Mason, een familie met de traditie dat de mannen in de koninklijke bewaking terechtkomen. Zowel Matthew als Emmanuel hebben deze traditie voortgezet en zitten dus bij de koninklijke bewaking. Omdat je bij de familie Mason eervoller wordt behandelt als je een hogere rang hebt gehaald, speelt er een onderlinge strijd tussen de gebroeders Mason over wie de hoogste rang kan halen. Matthew heeft een vrij normale jeugd gehad. Toen zijn broer rond zijn 19e de hand van Rosa Fleurett vroeg zag Matthew het als een truuc en veracht zijn broer in het gebruiken van de positie om hoger op de ladder te kunnen klimmen. Hij beloot zijn eigen kracht te gebruiken, hoewel hij nooit toe zou geven dat de jaloezie zich van hem meester had gemaakt. Op zijn 22e werd Matthew gepromoot tot Korporaal bij de koningklijke bewaking en hij zal er alles aan doen om boven zijn broer uit te blijven stijgen, wat het ook zou kosten om de familie naam op een eervolle wijze hoog te houden.

Karakter: Matthew is, zoals je het ’t beste kan noemen, een echte gentelman. Deuren openhouden voor meisjes lijkt dan ook wel zijn favoriete bezigheid te zijn, ookal dat valt in principe wel mee. Soms kan hij behoorlijk bot uit de hoek komen, omdat hij altijd meteen zegt wat hem aan iets of iemand opvalt. Maar omdat hij zo eerlijk is, heeft hij wel vele vrienden die altijd aan zijn zijde zullen staan. Matthew gaat voor niets en niemand uit de weg. Hij is zeer sociaal en schaamt zich bijna nergens voor. Ook is hij een echte werker. Hij werkt voor wat hij wil, in tegenstelling tot zijn broer, vind hij. Als hij iets gedaan wil hebben gebeurt het. Hij is héél trouw aan de hogere rangen in het paleis, en houd er af en toe zijn jongere broer Emmanuel op te jagen door hem kleinerende bijnamen te geven.

Terug naar boven Ga naar beneden
Aurora
Moderator
avatar

Rang : Waternimfje
Aantal berichten : 623
Registratiedatum : 17-03-11
Leeftijd : 27
Woonplaats : Beilen

BerichtOnderwerp: Re: Aireolia: Personages   di aug 09, 2011 7:10 pm

Naam: Lusca Architeuthis
Leeftijd: Ze is 78 jaar en is met deze leeftijd bijna volwassen.
Ras: Opshathi
Geslacht: Vrouw
Beroep: Lusca is een slaaf. Voor ze gevangen en verhandelt werd was ze student en bestudeerde ze de basiskennis van de Opshathi.

Uiterlijk:
Een Opshathi heeft ongeveer de bouw en grootte van een mens. Er zijn alleen wel een paar verschillen. De huid van een Opshathi is blauw en in plaats van 5 tenen hebben ze 8 tenen aan elke voet. Deze tenen zijn een stuk langer en er tussen zit een doorschijnend vlies. Dit zelfde vlies zit tussen hun staarten. Elke Opshathi heeft 5 lange staarten die vrij in de ruimte kunnen bewegen en ze helpt bij het zwemmen.
In plaats van haar zitten er tentakels op hun hoofd waar kieuwen onder verstopt zitten. Ook zijn hun ogen groter dan die van mensen.
Behalve kieuwen bezitten deze wezens ook longen wat hen in staat stelt boven water te leven. Door spieren in hun neusvleugels zijn ze in staat hun neus af te sluiten en hun longen watervrij te houden.

Met een iets lichter blauwe huid en langere tentakels dan normaal, Valt Lusca op onder haar soortgenoten. Gelukkig voldoen haar andere uiterlijke kenmerken wel aan het normaal beeld.Karakter:
Lusca is een water wezen, geen lucht wezen. Aan het vliegende ding waar ze zich nu het grootste deel van haar tijd bevind heeft ze dan ook een hekel. Behalve de gedachte dat ze zover van haar veilige zee vandaan is word ze ook constant overvallen met vlagen van luchtziekte en hoogtevrees.
Daarbij moet ze erg wennen aan de nieuwe vreemde wezens om haar heen. De cultuur van de Opshathi is gebaseerd op wijsheid en respect. Dit is heel anders dan de agressieve cultuur van de piraten waar ze zich nu onder bevind.

Lusca is rustig, beschaafd en leergierig, alle eigenschappen die verwacht worden bij een meisje van haar volk. In zee kan ze zich daardoor ook prima redden. Maar de Opshathi is een volk wat op zichzelf leeft en geen contact heeft met andere volken, waardoor Lusca nooit is voorbereid op een leven buiten de zee.

Achtergrond:
Lusca is het normale leertraject afgegaan en zou over 7 jaar klaar zijn met het bestuderen van de basiskennis. Daarna wilde ze zich graag specialiseren in de waterkunsten. Op zich is dit een vrij nutteloze specialisatie aangezien de magie van de Opshathi vooral nuttig is als je iemand anders schade wil doen of regen op wil roepen. Het laatste is nooit nodig als je in een zee leeft en het eerste ook niet aangezien de Opshathi geen vijanden hebben en elkaar ook niet aanvallen.

Lusca heeft geen familie aangezien Opshathi bij het leggen van hun eieren afstand doen van hun kinderen en ze op laten groeien op kostscholen.

Talenten:
Lusca bezit over watermagie. Hiermee kan ze op een luchtschip alleen regen oproepen. Als ze bij grotere hoeveelheden water komt word haar magie sterker.
Opshathi worden onderwezen in 6 verschillende talen die ze na hun 56 levensjaar vloeiend behoren te kunnen spreken en schrijven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Lisora

avatar

Aantal berichten : 2666
Registratiedatum : 07-03-11
Leeftijd : 24
Woonplaats : Drenthe

BerichtOnderwerp: Re: Aireolia: Personages   di aug 09, 2011 7:41 pm


Naam: Riven Airborn
Ras: Lucht piraat
Geslacht: Man
Leeftijd: 23
Lengte: 1.87

Uiterlijk : Hij heeft bruin warrig haar een ongeschoren kin en ruige kleding. Ondanks al dat woeste van hem zit eigenlijk een jong koppie en twee heldere vriendelijke blauwe ogen.
Karakter: Riven is een vriendelijke zachtaardige jonge knul. Hij heeft zich uit wanhoop bij het woeste piraten leven aangesloten als kleine jongen en heeft zich er redelijk aan aangepast, maar in zijn hart is het eigenlijk gewoon een enorme goedzak. Hij laat dit aan zijn 'kamaraden' natuurlijk niet doorschemeren want dan zou hij het nooit overleven op het schip. Maar in zijn dromen speeld hij nog altijd de held en zou hij juist de persoon zijn die al het slechte uit deze vreemde wereld zou verdijven. Natuurlijk houd het op bij dromen, maar als het aan hem lag zu hij bij de koninklijke garde gaan, al is dat voor een piraat natuurlijk iets onmogelijks om naar te verlangen.
Achtergrond: Hij sloot zich als 14 jarige jongen aan bij het piraten schip als scheeps jongen. Zijn familie was immers overleden en verder had hij niemand. Hij groeide op en steeg in rang tot hij een gerespecteerde piraat was op hetzelfde schip. Toen de kapitein er echter achter kwam dat hij ondanks dat hij zich als echte piraat gedroeg ook een zachte kant had, En dat die zachte kant van hem ook het talend had om ieder die als slaaf of minder op het schip werd gezien, zich toch op zijn of haar gemak te laten voelen. Gaf de kapitein hem een taak in die richting. De slavendrijver op het schip is nog altijd de baas over hem maar het is aan hem toch de taak rellen te voorkomen op het schip en dat lukt hem tot nu toe ook nog aardig goed. Naast dat verwachten ze ook dat hij in een gevecht ook nog gewoon zijn werk zal doen, maar de echt rottige klusjes zitten er voor hem op. Natuurlijk heeft hij wel de bedreiging meegekregen dat mocht het fout gaan hij zelf weer onder aan de ladder gezet zou worden. En dit houd hij dan ook in zijn achterhoofd.
Opmerkelijkheden: Riven is een echte piraat, goed met het zwaard, korte afstandspistolen, echte luchtmansbenen een goed uithoudings vermogen een woest uiterlijk, ruig tegenover de bemanning, vriendelijk zodra niemand kijkt, heeft een enorme drang om goed te doen en.. welja. soort van op en top piraat dus. Verder niet veel opmerkelijks aan hem naast zijn blauwe ogen dan.

__________________________________________________
~Shadow, Rust in vrede rose
(2008 / 19:50, 15-05-2011)
Elfje
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: Aireolia: Personages   wo aug 10, 2011 7:56 pm
Jason 'Bloedzwaard' Jackson

Naam: Jason 'Bloedzwaard' Jackson
Ras: luchtpiraat
Geslacht: man
Leeftijd: 44
Lengte: 1.90

Uiterlijk: Jason is een lange, grote kerel. Blond haar, gespierde schouders en armen en natuurlijk een mooi wasbordje. Hij gaat meestal stijlvol gekleed, in kleding die zijn figuur benadrukt en fijn draagt, maar wel van dure en mooie stoffen. Zijn ogen zijn groen.

Karakter: Jason is een geharde veteraan, afkomstig van de wouden diep beneden Aireolia, die zich al vechtend een weg naar boven heeft gewerkt. Hij is streng, hard en niet te beroerd geweld te gebruiken om de orde onder zijn bemanning te handhaven.

Achtergrond: Jason 'Bloedzwaard' Jackson is de hoogste luchtpiraat die er is, hoewel niemand behalve zijn eigen bemanning en beste vrienden dit weten. Hij is degene aan het hoofd van de piratenraad. Ondanks dat het lijkt alsof de piraten een ordeloos zooitje zijn, is er wel degelijk leiding. Hij is behoorlijk begiftigd met luchtmagie en weet daar goed mee om te gaan, heeft het tot in de puntjes onder controle.

Opmerkelijkheden: Jason is rijk door alle plundertochten en smokkel en houdt van luxe. Mooie kleding is een zwak van hem, hij houdt ervan zich stijlvol te kleden. Een andere passie is wapens: hij is dol op zwaardvechten en er ook heftig van overtuigd dat hij de beste zwaardvechter in Aireolia is: tot nu toe heeft hij ook iedere tegenstander verslagen. Of hij dan werkelijk de beste is, is nog maar de vraag natuurlijk....

Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: Aireolia: Personages   wo aug 10, 2011 9:30 pm

Danilo Del Oro

Naam: Danilo del Oro
Ras: mens
Geslacht: man
Leeftijd: 20
Lengte: 1.68

Uiterlijk: Danilo is een macho persoontje. Hij is knap, dat moet wel gezegd worden. Donker haar, krullend, donkere ogen, mooi geproportioneerd.

Karakter: Danilo heeft een fel temperament, is een driftkop en een verwende macho. Alles moet naar zijn zin gaan en als dat niet zo is, wordt hij kwaad. Hij is dol op vrouwen, is ook een charmeur en laat geen kans onbenut om 'wat tijd met een dame door te brengen'. Daarnaast is hij niet al te lang, hij telt slechts 1.68 en is ook nog erg jong, zeker jong nu hij aan het koninklijk hof verkeert en niet al te veel vrienden heeft.

Achtergrond: Danilo is afkomstig van een ander luchtschip en is naar het grootste gevlucht om aan de familie van een van de jongedames met wie hij 'tijd heeft doorgebracht' te ontkomen. Hij is de zoon van een rijke handelaar, stamt van vaderskant af van de luchtpiraten, maar zijn familie ontkent dat hevig. Hijzelf is niet erg geïnteresseed in de luchtpiraten, hij kan zich niet voorstellen dat hij zijn luxe leventje ontvlucht.

Opmerkelijkheden: Danilo is klein en heeft er een hekel aan dat anderen dat opmerken. Hij heeft een voorliefde voor rum en is daar behoorlijk in geschoold: hij zou de meest ervaren luchtpiraat nog onder de tafel drinken als hij zou willen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: Aireolia: Personages   do aug 18, 2011 1:37 pmTitel: Kroonprinses Alana Engracia Chalise Kaede ~ van het Huis Aerydon
Roepnamen: Alana ~*~ Ally ~*~ Lana
Ras: Mens
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 21 jaar

Familie:
De koninklijke familie ~*~ leden van het Huis Aerydon ~*~ de royale heersers over Aireolia;
ze heeft een vader, moeder, jonger zusje, oudere broer (welke is overleden) en nog veel meer familie en bloedverwanten
Haar stamboom gaat terug tot naar het begin van Aireolia.

Partner:
Geen, alhoewel haar vader en moeder graag zouden zien dat Alana zich zou verloven en trouwen. Het liefst zo snel mogelijk eigenlijk en voordat ze gekroond wordt tot koningin.

Beste vriendin:
Tamaris Ainsely Rusicia Lyfec – dochter van Hertog en Hertogin Lyfec

Uiterlijk:
Alana is qua uiterlijk een ware prinses;
ze heeft lange, blonde lokken die van goud lijken te zijn in het juiste licht en tot over haar middel rijken ~*~ stralende, blauwe ogen als een wolkeloze lucht ~*~ een reine huid, afgezien van de enkele onopvallende, zomerse sproetjes ~*~ volle, zachte lippen ~*~ een klein wipneusje ~*~ een weelderig lichaam, welke zeer slank is maar met toch de nodige mooie rondingen & een kaarsrechte, flatteuze houding.
Haar kleding zegt meestal iets over Alana's gemoedstoestand; als ze somber is draagt ze bescheiden gewaden, maar welke toch gracieus zijn om haar rang aan te geven. Wanneer ze in een goed humeur verkeert, spreekt haar uiterlijk voor zich. Het lijkt je uit te nodigen en geeft een sprookjesachtige indruk. Desalniettemin pronkt Alana nooit met haar kleding of uiterlijk, maar is zich hier wel van bewust.

Karakter:
Alana is altijd erg sociaal geweest en dat is ze nog steeds. Ze is erop gebrand om mensen te helpen en gebruikt haar positie als prinses dan ook voor het goede. Ze wil zelf graag met respect behandeld worden en dit respect vooral verdienen in plaats van het door haar koninklijke bloed automatisch te krijgen. Andersom probeert ze anderen dan ook te respecteren om wie zij zijn. Een goede eigenschap wellicht voor een toekomstige koningin.

Alana heeft een prettige stem om naar te luisteren en komt vaak rustig over. Ook haar zangkwaliteiten worden hoog aangeschreven.
Zij kan in sommige situaties ontzettend kalm blijven, dit komt omdat het koninklijke leven vaak een druk bestaan heeft en zij daardoor heeft geleerd om niet teveel te stressen.
De prinses is erg leergierig en nieuwsgierig, wat haar zowel goede als mindere dingen heeft gebracht.
Vroeger was ze bijna altijd vrolijk, opgewekt en optimistisch, maar sinds een traumatische gebeurtenis in haar verleden, heeft ze steeds vaker last van depressieve buien. Meestal trekt ze zich op zulke momenten terug om in een goed boek te duiken of één van haar instrumenten te bespelen en dan te verdwijnen voor een aantal uren.

Alana is niet snel verliefd en mocht iemand haar hart proberen te veroveren, dan moet degene alles uit te kast zien te trekken. Ze gelooft er heilig in dat men maar één keer trouwt (dus zich maar één keer echt aan iemand kan binden) en dat moet met de ware zijn. En die loop je niet zomaar tegen het lijf...

Geschiedenis:
Prinses Alana had in de ogen van anderen een luizenleventje; ze was het tweede kind van de koning en koningin en dus geboren in rijkdom en welvaart, hoe moeilijk kon het zijn? Maar zoals wel vaker: schijn bedriegt;
Al vanaf kinds af aan werd Lana opgezadeld met regels en strenge richtlijnen waar zij zich als prinses strikt volgens de norm aan moest houden. Spelen zat er vaak niet in en werd vervangen door hard studeren in het onderwerp wat haar het meeste aanging: Aireolia zelf.
Ondanks doordat zij gedwongen werd een bepaald persoon te zijn, leek Alana van nature iemand die zich gemakkelijk kon aanpassen. Ze was een beeldige prinses, maar met veel meer in zich dan men zou vermoeden. Echter kon het hoffelijke leven haar soms toch wel te veel worden. Dan wilde ze niets liever dan ontsnappen uit de gevangenis die eveneens haar thuis vormde om Aireolia te gaan verkennen. Want dat was iets wat zij nooit had gedaan. Natuurlijk ging Alana wel af en toe met haar gezinsleden op bezoek in de verschillende steden om te laten weten dat de koninklijke familie 'echt om haar onderdanen en Aireolia gaf', maar deze stedentrips bleven meestal te formeel en oppervlakkig naar Alana's zin.

De enige die haar gelukkig wel vermakelijk vertier bood was Lana's vijf jaar oudere broer Soren, de heldhaftige en veelbelovende kroonprins. Zij had met hem altijd al een zeer speciale band. Ze waren niet alleen broer en zus, maar ook elkaars beste vriend. En dit kwam niet alleen doordat de twee meer als wie dan ook elkaar begrepen.
Wanneer Alana weer eens droomde over een vlucht, zorgde Soren voor een kort moment van vrijheid door haar in het geheim samen met hem het paleis uit te loodsen. Vaak kwamen ze niet verder dan de eerste straten van de stad, voor de wacht al voor hun neus stond, maar het was tenminste iets. Eén keer kwamen ze zelfs tot de markt.

Maar vier jaar geleden gebeurde er iets verschrikkelijks:
Soren, die altijd te goeder trouw was, werd op slinkse wijze verraden door een goede kennis - die volgens de geruchten overigens ook Soren's verloofde was. De vriendin lokte hem in de val, bewerend dat de heer van een ander luchtschip, waar zij toe behoorde, dringend zijn hulp nodig had. Eenmaal daar aangekomen werd de kroonprins op brute wijze vermoord door een stel rebelerende misdadigers. De koninklijke familie kreeg hun wraak en de daders werden gestraft, maar dit bracht hun zoon en broer natuurlijk niet terug.
Alana werd toen automatisch benoemd tot kroonprinses, iets waar zij zeker nooit om gevraagd heeft en het deed bovendien pijn om haar broer's plaats te moeten innemen.
Toch kon ze uiteindelijk niet weigeren door haar trouw aan het volk en het land wat zij in haar hart heeft gesloten, maar ze kan niet negeren dat ze door het verraad enig vertrouwen in de onderdanen heeft verloren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Lisora

avatar

Aantal berichten : 2666
Registratiedatum : 07-03-11
Leeftijd : 24
Woonplaats : Drenthe

BerichtOnderwerp: Re: Aireolia: Personages   zo aug 21, 2011 2:10 pm


Titel: Prinses Aaricia Elmira Galiana Kaede ~ van het Huis Aerydon
Roepnamen: Aaricia
Ras: Mens
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 17 jaar

Familie:
De koninklijke familie ~*~ leden van het Huis Aerydon ~*~ de royale heersers over Aireolia;
ze heeft een vader, moeder, oudere zus Alana (vermist), oudere broer (overleden) en nog veel meer familie en bloedverwanten
Haar stamboom gaat terug tot naar het begin van Aireolia.

Partner:
Geen, Echter nu haar broer dood is en de moed word opgegeven om haar zus ooit nog terug te vinden is zij de eerst volgende die er aan moet geloven om uitgehuwelijkt te worden.

Beste vriendin:
Roxanne – Een kleine groene kanarie die ze heeft gekregen na haar bezoek aan lyfec (Overleden)

Uiterlijk:
Ze heeft net als haar oudere zus lange goudblonde haren, ze heeft zelfs dezelfde hemelsblauwe kleur ogen en hetzelfde wipneusje. In alle opzichten lijkt ze op Alana, al is ze een stuk kleiner dan haar zus, deels door haar leeftijd. Maar ook deels door het feit dat ze qua lengte meer op haar moeder lijkt.
qua kleding draagt ze altijd meisjes achtige kleuren zoals roze en lichtblauw. Vaak word ze door bediendes aangekleed en heeft ze er niets over te zeggen wat ze aan trekt. Gelukkig draagt ze vaak in het kasteel vrij simpele kledij, alleen voor de staats bezoeken word ze overdreven opgedoft met brede hoepelrokken kanten afzetsels opgestoken haren en een hoeveelheid goud en zilveren sieraden waar menig mens jaloers op zou zijn. Echter heeft Aaricia er zelf niets mee, het zit altijd maar onhandig en is loeizwaar, om over de temperatuur nog maar te zwijgen en het gebrek aan lucht wat ze krijgt door het altijd te strak aangetrokken korset.

Karakter:
Aaricia is een teruggetrokken en stil meisje. Ze laat meestal alles over zich heen komen met een vriendelijke glimlach op haar gezicht. Ze ziet er uit als het standaard type gelukkige prinses, maar in feite is ze gewoon een enorme dromer. Vaak zit ze urenlang achter elkaar op haar kamer met haar kanarie Roxanne naar de lucht te staren. Te dromen over de buitenwereld, weg van het paleis, wat dat betreft lijkt ze enorm op haar oudere zus. Alleen zal Aaricia er niet snel aan toe geven. Dit niet omdat ze niet naar buiten wil, maar omdat ze enorm onzeker is en het niet druft. Ze heeft altijd al opgekeken naar haar oudere broer en zus, maar ze bleef altijd wat afzijdig van de twee. Niet snel liet ze merken hoeveel ze om hen gaf en hoe veel ze naar hen op keek. Altijd was ze bang tussen de band van die twee te komen, zelfs na de dood van haar oudere broer. Ze heeft dan ook moeite met emoties tonen naar anderen, ze laat altijd een glimlach zien op haar gezicht, maar je zal nooit weten of ze nu gelukkig is, verdrietig, bang, kwaad of neutraal.
Ze is altijd erg leergierig wat betreft school, ook weer omdat het een soort uitvlucht voor haar is, bij de lessen over het volk ziet ze voor zich hoe ze er tussen zou lopen, bij mythes over wezens als luchtheksen zweeft ze in gedachten met hen mee.

Aaricia heeft een mooie zangerige stem om naar te luisteren, niet dat ze veel praat maar wanneer ze dat doet merk je het dromerige van haar karakter. Ze kan je met enkele woorden meeslepen naar de grootste avonturen zonder dat je ook maar een stap hoeft te verzetten. Aan de ene kant een mooie eigenschap, maar aan de andere kant komt ze daardoor vaak nogal kinds over.

Aaricia is ergens nogal wantrouwens naar andere mensen. Niet dat ze het laat zien, ze zal met je omgaan als een gelijke, laten tonen dat ze je vertrouwd, maar ze zal zich altijd onzeker voelen als je ene onbekende voor haar bent. Vaak ook angstig, en doordat ze moeite heeft met emoties tonen door het poppenleven wat ze leid zal ze ook niet snel toegeven van iemand te houden of om iemand te geven. Alleen op ‘zakelijk’ gebied lukt het haar, zolang ze het maar algemeen houd.

Geschiedenis:
Aaricia is vanaf kleins af aan altijd al behandeld als een soort pop. Bediendes kleedde haar aan, in plaats van te spelen moest ze leren. Altijd moest ze zich aan de etiketten houden. Ze moest altijd een voorbeeldrol aannemen en kreeg eigenlijk net als de andere kinderen in het gezin geen eerlijke kans om op te groeien.
Het kasteel is vaak als een grote gevangenis voor haar maar eruit gaan is geen optie.
Hoewel ze vaak droomt van het ontvluchten van deze ‘cel’ blijft ze zich altijd braaf aan de regels houden.
Ze kijkt enorm op tegen haar broer en zus doordat zij wel vaker het lef hebben gehad te ontsnappen, helaas is het hen nooit echt gelukt. Aaricia heeft vaak proberen mee te krijgen wat ze hadden beleefd, en hoewel ze vaak niet verder dan de laatste poort naar de stad kwamen bleef ze het geweldig vinden om te horen hoe ze erover napraten.
Toen haar broer echter werd verraden en vermoord was ze er kapot van, maar ze kon het niet uiten. Wellicht dat ze daardoor soms wat kil over kam naar haar oudere zus, wist ze zichzelf er ook geen houding aan te geven.
Nog elke dag is ze bang Alana ook kwijt te raken, ondanks dat ze het niet tot nauwelijks toont houd ze enorm veel van haar zus. Ook geeft ze om haar ouders, maar toch voelt dat anders.
Aricia haar enige uiting van verdriet is toch wel dat ze sinds haar broer zijn dood nog verder is teruggetrokken geraakt maar meer laat ze aan de meeste toch ook niet zien.

__________________________________________________
~Shadow, Rust in vrede rose
(2008 / 19:50, 15-05-2011)
Elfje


Laatst aangepast door Lisora op wo maa 14, 2012 7:35 pm; in totaal 4 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Tsukiko

avatar

Rang : Bezeten Stuiterballetje
Aantal berichten : 2015
Registratiedatum : 29-04-11
Leeftijd : 28
Woonplaats : Eindhoven/Hengelo (ov)

BerichtOnderwerp: Re: Aireolia: Personages   di aug 23, 2011 5:18 pm

Naam : Isobella Stephanie Célnes
Ras: Menselijk
Geslacht : Vrouwelijk
Leeftijd: 41
Lengte: 1,68
Uiterlijk:
Isobella is niet perse een natuurlijke schoonheid. Maar door de juiste make-up en kleding laat ze menig man de hoofd keren als ze langs loopt. Ze loopt dan ook altijd in de prachtigste en duurste jurken die je kan krijgen.

Karakter: Isobella is intelligent, en goeddoordacht. Ze is bijna hele dagen met haar werk bezig waardoor haar echte persoonlijkheid amper boven komt. Soms werpt ze een blik, met flirtende ogen, en dan weet je dat er meer in de vrouw zit dan dat er uit komt. Maar ze is over het algemeen naar de etiketten, volgens de regels, en zoals van haar verwacht word.

Achtergrond: In het huidige karakter en haar huidige status zou je niet zeggen dat Isobella toen ze jong was een ontzettende losbol was. Toen ze jong was renden haar hoogstaande ouders constant achter haar aan om haar troep op te ruimen. Zo ook toen ze zwanger werd van een onbekende man. Ze is een jaar out of the picture geweest en zich verstopt op de planeet. Hier leerde ze nieuwe planten kennen en had ze een eigenaardig dieet tijdens de zwangerschap. Toen de baby zonder borstvoeding kon heeft ze deze afgestaan aan een piraat. Na haar tijdelijke verdwijning is ze met haar moeder heel hard aan haar imago gaan timmeren. Vanaf dat moment is ze hard gaan werken en al jong had ze dan ook een plaatsje in de Raad bemachtigd. Nu is ze een van de mensen die het dichtst bij de koning staat. Haar ouders zijn vroeg met pensioen gegaan en leven een hooghartig leventje in de kringen van de koning. Hoewel Isobella erg haar best doet, af en toe gedraagt ze zich nog als de buitensporige meid die ze ooit was, ze weet dit echter altijd goed in de doofpot te verstoppen.
Opmerkelijk: Ookal is het al 22 jaar geleden dat ze haar zoon heeft afgestaan, ze heeft nooit meer naar hem gezocht. Toch knaagt het nog elke dag aan haar en wil ze niets lieverds dan met hem goedmaken dat ze hem heeft afgestaan.


Terug naar boven Ga naar beneden
http://tsukiko-chan09.deviantart.com/
Emena
Admin
avatar

Rang : Theeverslaafde kwetterelf
Aantal berichten : 2116
Registratiedatum : 04-03-11
Leeftijd : 26
Woonplaats : Best

BerichtOnderwerp: Re: Aireolia: Personages   za jan 07, 2012 2:47 am

Naam: Tobias O’TooleRas: Mens met een sporadisch deeltje magiër
Beroep: Rebel/piraat
Geslacht: Man
Leeftijd: 17

Lengte: 1,78
Haar: Donkerbruin/zwart
Ogen: Blauwgrijs

Uiterlijk: Tobias heeft donker haar, net lang genoeg om bij elkaar te binden in een staartje. Hij heeft donkergrijze ogen en het is aan hem te zien dat hij voldoende te eten heeft (voldoene, niet teveel). Hij heeft spieren, en laat dit ook graag zien, al heeft hij niet het figuur van een bodybuilder. Hij weet echter dat hij er goed uitziet en schroomt er ook niet voor terug om kleding te kiezen die zijn lichaam beter uit laat komen.

Status: Single (again), ladies…
Partner: Vrijheid is blijheid.
Familie: Aan het werk(voor een hongerloontje, sukkels xD)

Karakter: Tobias valt graag op, bij de dames vooral, hij weet echter ook wanneer het tijd is om zich gedeisd te houden. Hij is brutaal, maar als het nodig is zal hij naar het gezag luisteren. Een onverbeterlijke charmeur, en op zijn tijd ook wel romantisch aangelegd. Een vechtpartijtje op zijn tijd vind hij niet meer dan normaal en zijn humor moet je tegen kunnen. Als het erop aankomt kan hij echter ook heel aardig zijn, hij zou nooit een onschuldige vlieg kwaad doen, hoewel hij er wel erg goed in is een reden te verzinnen waarom een ander niet zo onschuldig is.
Ondanks dat hij meerdere liefjes gehad heeft, weet hij nog wel barstensgoed wat de vrouwelijke eer is en heeft hij er alle respect voor. Hij zal dan ook nooit de grenzen van een vrouw daadwerkelijk overschrijden, een beetje plagen en of dreigen is hij echter niet vies van.

Achtergrond: Tobias is een van de vele kinderen van een hardwerkend arbeidersgezin. Toen zijn oudere broer een aantal jaar terug wegging om geld te verdienen voor de anderen en zijn opleiding, besloot Tobias dat hij ook maar eens wat nuttigs moest gaan doen. Hij besloot dat een leven bij de piraten hem wel eens op zou kunnen leveren wat hij wilde. Tobias was bijna 13 toen hij daadwerkelijk op pad ging, nu zo goed als vijf jaar geleden. Hoewel het een zwaar leven is, maken de grote buiten die ze regelmatig te pakken krijgen het allemaal goed. Zo nu en dan stuurt of brengt hij wat naar zijn familie, maar de laatste paarjaar maakt hij het vaker op aan cadeautjes voor de scharrel die hij heeft op de plek waar ze dan toevallig even blijven hangen.

Talenten: Tobias kwam er op vrij jonge leeftijd al achter dat het drupje magiër dat in zijn bloed zit hem één groot voordeel heet gebracht: zijn glimlach(of grijns) kan er iets overtuigender van worden, of iets onschuldiger, een lichte versterking van zijn blik dus. Kun je hem niet zien lachen, dan kan hij echter helemaal niets (niets met magie dan, hij kan wel aardig met een zwaard omgaan). Zijn gave maakt dat hij wel eens wat vaker wat gedaan kan krijgen van anderen, waar normale mensen dat niet voor elkaar krijgen. Toch is het niet helemaal waterproof, zo nu en dan lijkt het zelfs alsof precies het tegenovergestelde overgebracht wordt dan wat hij wil.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://mythica.actieforum.com
Tsukiko

avatar

Rang : Bezeten Stuiterballetje
Aantal berichten : 2015
Registratiedatum : 29-04-11
Leeftijd : 28
Woonplaats : Eindhoven/Hengelo (ov)

BerichtOnderwerp: Re: Aireolia: Personages   zo jan 08, 2012 6:17 pm

Naam: Rinah
Ras: Menselijk luchtpiraat.
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 19
Lengte: 1,63
Uiterlijk :
Rinah is een echt gevalletje van een zandloper. Ze heeft een bijna angstwekkende slanke taille, die er toch nog enigszins gespierd uit ziet. Brede lichtgespierde schouders en een paar volle borsten die ze zeker niet verstopt. Haar heupen en achterwerk zijn breed en rond en wiegen uitdagend heen en weer als ze loopt. Dat geheel inclusief haar kortgeknipte oranje blonde haar met een natuurlijke coupe de soleil en blauwe ogen maakt haar een in het zicht springende verschijning. Haar overdaad aan sproeten verzachten echter haar over het algemeen uitdagende uitstraling.
Haar kleding is stoer maar uitdagend. Ze draagt graag leren korsetten die haar taille accenturen en haar borsten om hoog duwen . Maar soms ook uitdagende topjes die haar platte buik en slanke taille bloot laten en enkel haar borstpartij genoeg bedekken om nog iets aan de fantasie over te laten.
Om haar billen draagt ze meestal een kort broekje, waar achter een langere rok die van voren open is om haar bewegingvrijheid te geven. Soms draagt ze ook strakke lange broeken. Waarbij haar ronde vormen extra goed zichtbaar zijn en haar wat gespierde kuiten minder in opvallen.
Om haar heupen hangt altijd een brede riem met meerdere messen er omheen.

Karakter:
Rinah is in een woord gestoord. Haar drive is voor vele onduidelijk. Dit meisje moet je niet zonder handschoenen vastpakken. Ze is kattig, grof en achterbaks. Ze kan vals zijn maar andere momenten poes lief over komen (hoewel dat niet te vertrouwen is.) Ze doet en laat waar zij zin in heeft. Ben je het er niet mee eens? Jou probleem. Ze ziet mannen als speel objecten. Als zij er zin in heeft gebruikt ze ze, als ze er geen zin in heeft kunnen ze beter uit de buurt blijven. Met vrouwen is ze over het algemeen wat vriendelijker, ze houd er van gemene plannetjes samen uit te broeden. Hoewel je bij deze plannetjes niet op veel briljante ideeën van haar moet wachten. Want het liefst gebruikt ze zo veel mogelijk geweld in plaats van dat ze na denkt. De vraag is of ze wel kan nadenken. Want ze doet altijd dingen zomaar, zonder na te denken over enige mogelijke gevolgen.
Het enige waar ze naar luistert zijn de orders van de kapitein. Ze doet haar best tijdens haar werk. Ook al zou je dat bij de rest van haar houding niet zeggen.


Achtergrond:
Rinah verteld nooit over waar ze vandaan komt. Ze verteld sowieso niet veel over haar zelf.
Rinah is nog een relatief nieuw lid van de axis. Ze werd beroofd door een van de mannen van de Axis. Deze had echter een verkeerde prooi uitgezocht want ze viste een mes te voorschijn en plaatste deze op zijn keel na hem afgeleid te hebben door luid te krijsen. Ze had hem gedwongen haar naar hun kapitein te brengen.
Rinah legde de Kapitein haar voorstel voor. Of ze namen haar op in de bemanning. Of ze zou het schip slopen. De kapitein had hard gelachen en gezegd dat ze in ieder geval de juiste instelling had om een piraat te zijn . Misschien niet de impact die Rinah wenste maar ze kreeg er wel haar zin mee. Ze is niet bepaald briljant als dievegge. Voornamelijk omdat ze te veel opvalt, maar ook omdat ze gewoonweg niet stil genoeg is. Ze heeft echter wel een grote voorliefde voor messen. Waar ze ook verassend behendig mee is. Indien ze niet gestoord word kan ze er zelfs sloten mee open peuteren.

Terug naar boven Ga naar beneden
http://tsukiko-chan09.deviantart.com/
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Aireolia: Personages   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Aireolia: Personages
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Een lijst met 15000 Warrior Cats namen.

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Mythica :: RPG's :: Open RPG's :: Aireolia-
Ga naar: